Komentārs

Ruth Lee Volunteer Heroes 2022 atbalsta programma brīvprātīgajiem glābējiem

Brīvprātīgo glābēju komandas un citi brīvprātīgie varoņi - šeit ir informācija par pieteikšanos starptautiskai atbalsta programmai mācību aprīkojuma iegādei.

Mēs izsludinām Ruth Lee starptautisko atbalsta programmu brīvprātīgajiem "Volunteer Heroes 2022".

Pieteikumu iesniegšanai ir laiks līdz jaunajam gadam, tāpēc pēdējais pieteikuma nosūtīšanas brīdis ir 31.12.2021.

Pagājušajā gadā mums bija daži pieteikumi no Latvijas un desmit no Igaunijas. Kaut arī pagājušajā reizē mūsu Latvijas brīvprātīgie nebija starp veiksmīgajiem pretendentiem, ir labas ziņas, ka mūsu kaimiņi, Hījumā un Sāremā SAR komandas, tika apbalvoti.

Hījumā SAR komanda saņēma divus ūdens glābšanas manekenus, bet Sāremā SAR komanda par iegūto finansējumu iegādājās infrasarkano kameru. Apskatiet īsu video no pēdējā Hījumā SAR komandas treniņa šeit.

Vairāk par programmu lasiet šeit.

Jūs varat aizpildīt savu pieteikumu tiešsaistē. Ir svarīgi atzīmēt, ka pieteikuma aizpildīšanai ir vērts veltīt nedaudz vairāk laika. Aprakstiet savas darbības un to, kā jūsu pieteikuma apstiprinājums uzlabos jūsu sniegumu un palielinās kopējo sabiedrības drošību. Hījumā un Sāremā pieteikumi tika augstu novērtēti tieši to labi uzrakstītā satura dēļ.

Ja jums ir kādi jautājumi par pieteikumu, sazinieties ar mums:

Zvaniet +371 6210 0999 vai nosūtiet e-pastu latvija@mohni.eu

Šeit jūs atradīsiet arī dažus piedāvājumus, kurus varat vai nu iegādāties paši vai nosūtīt saviem atbalstītājiem, lai tie būtu informēti, ko pievienot Ziemassvētku vecīša somai.

Lai jums mierīgs šis Ziemassvētku laiks un jūs saņemtu pēc iespējas mazāk glābšanas zvanu šai laikā!

Pievienot komentāru

Email again: