Komentārs

Ruth Lee atbalsta programma brīvprātīgajiem glābējiem

Brīvprātīgo glābēju komandas un citi brīvprātīgie varoņi - šeit ir informācija par pieteikšanos starptautiskai atbalsta programmai mācību aprīkojuma iegādei.

Mēs meklējam brīvprātīgo komandas, kuru ikdienas aktivitātes ir palīdzēt cilvēkiem un mūsu četrkājainajiem draugiem. Glābšana uz ūdens, ugunsdzēsēji, sociālā labklājība utt. - visas svarīgas jomas, kurās papildu resursi ir vairāk nekā laipni gaidīti sava snieguma uzlabošanai.

Mohni LS OÜ ir Ruth Lee Ltd apmācības manekenu importētājs un partneris Igaunijā un Latvijā. Ruth Lee manekeni ir neaizstājami pavadoņi gan profesionāliem glābējiem, gan sociālās aprūpes darbiniekiem apmācībā un koučingā. Un ne tikai viņiem!

Brīvprātīgajām organizācijām bieži trūkst resursu, lai apgūtu pat pašus pamatus. Lai paaugstinātu brīvprātīgo apmācības līmeni, Ruth Lee Ltd ir uzsākusi sociālās palīdzības programmu brīvprātīgo organizācijām, kuras ietvaros kopš 2017. gada tiek izsniegti granti tik ļoti nepieciešamā mācību aprīkojuma iegādei.

“Brīvprātīgie varoņi” sniegs finansiālu atbalstu (līdz £ 5000 vērtībā) veiksmīgajiem pretendentiem. Lielbritānijas komandām ir pieejami 5000 mārciņu un arī starptautiskajām komandām - 5000 mārciņu, un šo fondu var piešķirt vienai organizācijai vai mazākās nominālvērtībās vairākiem cienīgiem kandidātiem.

Papildinformāciju par programmu un pieteikuma veidlapu varat atrast šeit.

Katru gadu tiek veikta atlase starp dažādām organizācijām - pieteikumu kārtā uz vienlīdzīgiem pamatiem var piedalīties pat mazu kopienu ugunsdzēsēji. Pieteikumi jāiesniedz vēlākais līdz marta beigām. Šogad atlase notiks aprīļa sākumā.

Ja jums ir vēl kādi jautājumi par dalību programmā, lūdzu, sazinieties ar mums.

Pievienot komentāru

Email again: